Marketingová strategie značky LUSTI - Hrabalová, Martina (2015)
Cílem této bakalářské práce je zjistit povědomí spotřebitelů o české značce lyží LUSTI, zanalyzovat její stávající marketingovou strategii a navrhnout možná vylepšení. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní marketingové pojmy pro lepší porozumění praktické části. Ta sestává z analýzy marketingové strategie značky LUSTI, vytvoření SWOT analýzy a vyhodnocení vlastního dotazníkového šetření. Poslední kapitola obsahuje návrhy na vylepšení marketingové strategie značky.