Marketingová strategie značky LUSTI - Hrabalová, Martina; Průša, Přemysl, 1980-; Santariusová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce je zjistit povědomí spotřebitelů o české značce lyží LUSTI, zanalyzovat její stávající marketingovou strategii a navrhnout možná vylepšení. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní marketingové pojmy pro lepší porozumění praktické části. Ta sestává z analýzy marketingové strategie značky LUSTI, vytvoření SWOT analýzy a vyhodnocení vlastního dotazníkového šetření. Poslední kapitola obsahuje návrhy na vylepšení marketingové strategie značky.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses