Analýza procesu vzdělávání - Vondráčková, Kamila (2015)
Bakalářská práce se věnuje problematice vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Cílem práce je provést analýzu systému vzdělávání ve společnosti Koito Czech s.r.o., vyhodnotit slabé a silné stránky a navrhnout zlepšení systému. Práce je rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se podnikového vzdělávání, metody vzdělávání a jednotlivé fáze vzdělávacího cyklu. Praktická část se zaměřuje na podnik Koito Czech s.r.o. Je zde proveden popis jednotlivých fází vzdělávacího cyklu a ve formě výsledků z dotazníkového šetření jsou zveřejněny názory zaměstnanců na současnou podobu vzdělávacího systému. Na základě provedené analýzy jsou vyhodnocena pozitiva a negativa zavedeného systému a jsou vypracovány návrhy na zlepšení.