Vývoj správního soudnictví - Švancrová, Dominika (2015)
Bakalářská práce se zabývá vývojem správního soudnictví. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola představuje pojem "správní soudnictví" a přibližuje jeho vývoj v některých evropských zemích. Druhá kapitola popisuje vývoj správního soudnictví v České republice. Poslední kapitola se věnuje současné právní úpravě správního soudnictví v České republice.