Vývoj správního soudnictví - Švancrová, Dominika; Chvátalová, Iva; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá vývojem správního soudnictví. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola představuje pojem "správní soudnictví" a přibližuje jeho vývoj v některých evropských zemích. Druhá kapitola popisuje vývoj správního soudnictví v České republice. Poslední kapitola se věnuje současné právní úpravě správního soudnictví v České republice.
Vedoucí práce: Iva Chvátalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses