Nesprávná aplikace práva EU orgány státní správy ČR - Wohlrabová, Veronika; Grmelová, Nicole, 1975-; Hubková, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit metody mimosoudního řešení sporů, a případně úspěšnost možností domoci se nápravy vzniklé škody z důvodu nesprávné aplikace práva EU ze strany orgánů státní správy ČR. Tohoto cíle bude dosaženo především použitím analýzy a porovnání, s jejichž pomocí bude možné zhodnotit, jak jednotlivé instituce mimosoudního řešení sporů (SOLVIT a český veřejný ochránce práv) postupují při řešení konkrétních případů, kde kvůli nesprávné aplikaci práva EU došlo k nějaké újmě.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses