Legislativní podmínky podnikání společnosti ŠKODA AUTO a.s. v Rusku - Bušek, Štěpán (2015)
Cílem této bakalářské práce je analyzování legislativy Ruské federace týkající se automobilového průmyslu v Rusku. Na základě tohoto teoretického rámce představuji skutečný projekt zahraniční automobilové výroby společnosti Škoda Auto. Pomocí legislativních zdrojů a interních dokumentů v této práci zkoumám současné legislativní podmínky a zaměřuji se na možný budoucí vývoj legislativy po vstupu Ruska do WTO.