Legislativní podmínky podnikání společnosti ŠKODA AUTO a.s. v Rusku - Bušek, Štěpán; Švarc, Zbyněk, 1950-; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce je analyzování legislativy Ruské federace týkající se automobilového průmyslu v Rusku. Na základě tohoto teoretického rámce představuji skutečný projekt zahraniční automobilové výroby společnosti Škoda Auto. Pomocí legislativních zdrojů a interních dokumentů v této práci zkoumám současné legislativní podmínky a zaměřuji se na možný budoucí vývoj legislativy po vstupu Ruska do WTO.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses