Aktivní politika zaměstnanosti - Horáková, Kateřina; Soušková, Milena; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá mapováním nejvíce využívaných nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti v Královéhradeckém kraji. Zaměřuje se na regionální individuální projekty Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, na kterém se finančně podílí další významný subjekt působící na trhu práce -- Evropský sociální fond. Práce především zkoumá, jak se stát vypořádává prostřednictvím nástrojů APZ s nezaměstnaností rizikových skupin. Také sleduje efektivitu projektů z hlediska plnění plánu, dosažení cíle a obsahují-li danou problematiku.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses