Financování úpadce v průběhu reorganizace - Hájková, Lucie (2015)
Tato bakalářská práce se týká financování úpadce v průběhu reorganizace. V první části je popsáno úvěrové financování, jeho právní úprava a především finanční a dodavatelské úvěry a jejich využívání. Další část je zaměřena na tollingové financování, jeho výhody, nevýhody a využití v praxi. Poslední část bakalářské práce je zaměřena různé možnosti získávání vlastních prostředků využívaných v rámci reorganizace.