Financování úpadce v průběhu reorganizace - Hájková, Lucie; Moravec, Tomáš, 1983-; Valenta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se týká financování úpadce v průběhu reorganizace. V první části je popsáno úvěrové financování, jeho právní úprava a především finanční a dodavatelské úvěry a jejich využívání. Další část je zaměřena na tollingové financování, jeho výhody, nevýhody a využití v praxi. Poslední část bakalářské práce je zaměřena různé možnosti získávání vlastních prostředků využívaných v rámci reorganizace.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses