Podnikatelský záměr na založení firmy v oblasti prodeje oděvů. - Mayer, Filip (2015)
V bakalářské práci vytvořím podnikatelský plán, ve kterém si ověřuji, zda vybudování módní společnosti v České republice je uskutečnitelné a trvale udržitelné. V teoretické části popisuji tvorbu podnikatelského záměru za pomocí odborné literatury. V druhé, praktické části, využívám odborné informace a využívám ji k realizaci životaschopného byznysu nové módní značky Filippo Maiero, která se zaměřuje na prodej konfekčních košil a košil na míru.