Podnikatelský záměr na založení firmy v oblasti prodeje oděvů. - Mayer, Filip; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
V bakalářské práci vytvořím podnikatelský plán, ve kterém si ověřuji, zda vybudování módní společnosti v České republice je uskutečnitelné a trvale udržitelné. V teoretické části popisuji tvorbu podnikatelského záměru za pomocí odborné literatury. V druhé, praktické části, využívám odborné informace a využívám ji k realizaci životaschopného byznysu nové módní značky Filippo Maiero, která se zaměřuje na prodej konfekčních košil a košil na míru.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses