Oceňování průmyslových nemovitostí - Langer, Petr; Dušek, David, 1973-; Šrytr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Předmětem této diplomové práce je přiblížení fungování trhu s průmyslovými nemovitostmi a postupu při jejich oceňování. Hlavním cílem je potom komparace českých a mezinárodních RICS standardů a jejich praktická aplikace při ocenění dvou konkrétních průmyslových nemovitostí. Při prvním ocenění, které vychází z českých předpisů, je při ocenění použita nákladová, srovnávací a výnosová DCF metoda společně s metodou reziduální. Ocenění prime nemovitosti vychází z mezinárodních RICS standardů a jsou při něm aplikovány výnosové metody Hardcore & Layer a Term & Reversion.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses