Týmový koučink - Jeništová, Veronika (2015)
Bakalářská práce se zabývá budoucností týmového koučování. Teoretická část se nejprve věnuje obecnému pojmu koučink a poté konkrétně vysvětluje týmový koučink, dále zjišťuje přínosy pro kouče, koučovaného. Praktická část se zabývá využíváním týmového koučinku v praxi na základě osobních dotazníků. Cílem práce je zjistit budoucnost týmového koučování v ČSOB, respektive jak týmový koučink vnímají kouči a jak jej vnímají koučovaní, a zároveň co týmové koučování přináší společnosti