Týmový koučink - Jeništová, Veronika; Legnerová, Kateřina, 1965-; Quigley, Martin John David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá budoucností týmového koučování. Teoretická část se nejprve věnuje obecnému pojmu koučink a poté konkrétně vysvětluje týmový koučink, dále zjišťuje přínosy pro kouče, koučovaného. Praktická část se zabývá využíváním týmového koučinku v praxi na základě osobních dotazníků. Cílem práce je zjistit budoucnost týmového koučování v ČSOB, respektive jak týmový koučink vnímají kouči a jak jej vnímají koučovaní, a zároveň co týmové koučování přináší společnosti
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses