Ověření reálnosti vstupních předpokladů projektu v průběhu fáze udržitelnosti - Lejsek, Filip; Potluka, Oto, 1973-; Řezanková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem bakalářské práce je vyhodnocení projektu realizovaného s podporou veřejných prostředků. Jedná se o projekt "Stavební úpravy objektu zámku čp. 1, Hrádek - Společenské, kulturní a ubytovací centrum". Bude vyhodnoceno, zda investor skutečně zvážil všechny relevantní variantní možnosti a zda se výsledný projekt změnil oproti předpokládanému. Byl vyhodnocen průběh realizace a doba udržitelnosti projektu. Dojde k ověření, zda se projekt ekonomicky vyvíjí dle původních předpokladů či jinak. Analyzuje se, co žadatel provedl dobře a co špatně. Dále bude vyhodnocen další potencionální rozvoj tohoto projektu.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses