Podnikatelský plán na zvýšení konkurenceschopnosti večerek - Doan, Jan (2015)
Tématem práce je vyhotovení podnikatelského plánu inovativní společnosti. Tato společnost plánuje sjednotit vietnamské večerky. Pro podporu tohoto projektu je zpracován tento strategický dokument.