Podnikatelský plán na zvýšení konkurenceschopnosti večerek - Doan, Jan; Hartman, Ladislav; Hanuš, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tématem práce je vyhotovení podnikatelského plánu inovativní společnosti. Tato společnost plánuje sjednotit vietnamské večerky. Pro podporu tohoto projektu je zpracován tento strategický dokument.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses