Péče o zaměstnance - Zavadilová, Eva (2015)
Cílem bakalářské práce Péče o zaměstnance je seznámit čtenáře s problematikou poskytování jednotlivých zaměstnaneckých výhod (z pohledu zaměstnance i zaměstnavatele) a analyzovat jejich nabídku v České republice. Za tímto účelem byl sestaven dotazníkový formulář, který měl za úkol zjistit, jaké zaměstnanecké výhody jsou pracovníkům nabízeny, které z nich využívají, které by naopak uvítali a zda mají dostatek informací o systému zaměstnaneckých výhod v jejich firmě, případně jaký systém preferují. Pro provedení hlubší analýzy byly dotazníkovým šetřením zjišťovány i dodatečné informace o firmě (velikost, obor působení apod.) a o zaměstnanci (věk, pohlaví ad.). Výsledky analýzy jsou rozebrány a zakomponovány do praktické části a následně souhrnně prezentovány v závěru jako výstup bakalářské práce.