Péče o zaměstnance - Zavadilová, Eva; Legnerová, Kateřina, 1965-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem bakalářské práce Péče o zaměstnance je seznámit čtenáře s problematikou poskytování jednotlivých zaměstnaneckých výhod (z pohledu zaměstnance i zaměstnavatele) a analyzovat jejich nabídku v České republice. Za tímto účelem byl sestaven dotazníkový formulář, který měl za úkol zjistit, jaké zaměstnanecké výhody jsou pracovníkům nabízeny, které z nich využívají, které by naopak uvítali a zda mají dostatek informací o systému zaměstnaneckých výhod v jejich firmě, případně jaký systém preferují. Pro provedení hlubší analýzy byly dotazníkovým šetřením zjišťovány i dodatečné informace o firmě (velikost, obor působení apod.) a o zaměstnanci (věk, pohlaví ad.). Výsledky analýzy jsou rozebrány a zakomponovány do praktické části a následně souhrnně prezentovány v závěru jako výstup bakalářské práce.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses