Dlouhodobá nezaměstnanost v České republice. - Hlaváček, Ondřej (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na vývoj dlouhodobé nezaměstnanosti v České republice. První část práce obsahuje teoretické vymezení nezaměstnanosti a pojmu s ní spojených. Praktická část je zaměřena na analýzu dlouhodobé nezaměstnanosti z hlediska pohlaví, věku, stupně vzdělání a regionů České republiky.