Dlouhodobá nezaměstnanost v České republice. - Hlaváček, Ondřej; Pavelka, Tomáš, 1975-; Krameš, Jaroslav, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na vývoj dlouhodobé nezaměstnanosti v České republice. První část práce obsahuje teoretické vymezení nezaměstnanosti a pojmu s ní spojených. Praktická část je zaměřena na analýzu dlouhodobé nezaměstnanosti z hlediska pohlaví, věku, stupně vzdělání a regionů České republiky.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses