Vybrané psychologické charakteristiky osobnosti zaměstnanců bank - Loncká, Veronika; Krejčová, Kristýna, 1981-; Langer, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem práce je charakterizovat vybrané psychologické charakteristiky osobnosti zaměstnanců bank. Práce se zabývá rysy osobnosti, konkrétně charakteristikami jako jsou například extroverze, introverze, intuice, smyslovost, rozumovost, uvážlivost aj. Zkoumá četnost jejich zastoupení ve vybraném vzorku respondentů. Také se věnuje rolím ve firmě a jednotlivými charakteristikami těchto rolí. Na závěr se snaží shrnout, které charakteristiky převládají a které jsou pro zaměstnance v bankovním sektoru vhodné či nezbytné. Získané poznatky by se později mohly použít v práci personalisty při výběru zaměstnanců do bankovního sektoru.
Vedoucí práce: Kristýna Krejčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses