Podnikatelský plán - půjčovna a prodejna videoher - - Trval, Jan; Slunčík, Peter; Říha, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán, který by byl atraktivní, reálně uplatnitelný v podmínkách českého trhu a investičně výhodný s přiměřenou dobou návratnosti. Moje práce je rozdělena do dvou celků na část teoretickou a část praktickou. V první části se zaměřuji na vysvětlení pojmů spojených s podnikáním obecně a konkretizováním na podmínky v České republice, právní formy podnikání, strukturu a náležitosti podnikatelského plánu a informace o trhu s videohrami. V praktické části je již obsažen samotný podnikatelský plán konkrétního podniku s informacemi o finančních prostředcích, strategii, marketingovém plánu a SWOT analýze. Závěr práce se věnuje shrnutí celého záměru a přílohám, které obsahují informace, z nichž jsem v některých částech dokumentu vycházel.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses