Návrh layoutu prodejny dle technik lean managementu - Hanuš, Pavel; Zelená, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krejčová, Iva (2015)
V rámci této bakalářské práce je mým cílem zpracovat návrh vybavení a uspořádání nové prodejny. Podnik, ve kterém tuto práci zpracovávám, se zabývá prodejem stavebních materiálů a příslušenství. V teoretické části nejdříve přibližuji metody fungování štíhlého podniku a poté shrnuji hlavní poznatky v oblasti layoutu prodejny, kanceláře a skladu. V praktické části se zabývám implementací poznatků z teoretické části v podobě analýzy stávající prodejny a návrhu rozložení nové prodejny. Závěrečná kapitola práce je zaměřena na okomentování praktických přínosů pro firmu Falco-systém s. r. o. a na zhodnocení dosažení vytyčených cílů.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Veronika Zelená
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: výrobní management; kaizen; management [obor bakal. práce]; layout; bakalářské práce; production management; kaizen; bachelor's theses