Ocenění podniku společnosti AC-T servis s.r.o. - Stránský, Marek (2015)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti AC-T servis s.r.o. Práce přináší komplexní strategickou analýzu s detailním zpracováním vnitřního i vnějšího potenciálu a prognózou trhu, finanční analýzu hodnotící finanční situaci podniku, finanční plán společnosti a vlastní ocenění výnosovou metodou DCF entity.