Ocenění podniku společnosti AC-T servis s.r.o. - Stránský, Marek; Pláničková, Markéta; Novotný, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti AC-T servis s.r.o. Práce přináší komplexní strategickou analýzu s detailním zpracováním vnitřního i vnějšího potenciálu a prognózou trhu, finanční analýzu hodnotící finanční situaci podniku, finanční plán společnosti a vlastní ocenění výnosovou metodou DCF entity.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses