Podnikatelský plán - založení módní značky - Hartl, David (2015)
V této práci se zaměřím na podnikatelský plán, konkrétně potom na založení módní značky. V teoretické části se zaměřím na to, jak má správný podnikatelský plán vypadat. Druha část teoretické části je věnována budování značky. Obě tyto části se budu snažit v praktické části převést do reálu a prakticky aplikovat teoretické pravidla popsané v první části. Rád bych provedl i některé kalkulace na konkrétní produkty a spočítal si tak výnosnost tohoto podnikatelského plánu.