Analýza ukazatele RPSN u spotřebitelských úvěrů - Čech, Ondřej; Radová, Jarmila; Rajl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá analýzou spotřebitelských úvěrů poskytovaných bankovními i nebankovními poskytovateli. Práce obsahuje teoretické a legislativní východiska zabývající se především ukazatelem roční procentní sazby nákladů, jenž by měl sloužit jako hlavní porovnávací ukazatel pro spotřebitele. Práce obsahuje porovnání nabídek spotřebitelských úvěrů u různých poskytovatelů na českém úvěrovém trhu. Zahrnuté je i celkové zhodnocení situace na trhu a doporučení pro spotřebitele při výběru produktu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses