Finanční analýza společnosti Vinselekt Michlovský, a.s. - Novotný, Jiří (2015)
Cílem této práce je zhodnotit finanční situaci vinařství Vinselekt Michlovský, a.s. Jedním z nejdůležitějších poznatků, které by měly být v této práci zjištěny, je zhodnocení investice do technologie na výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických vín. Práce je rozdělena do tří částí. V teoretické části jsou definovány metody finanční analýzy, které budou následně v praktické části aplikovány na analyzované vinařství. V závěru jsou shrnuty nejdůležitější poznatky této práce.