Finanční analýza společnosti Vinselekt Michlovský, a.s. - Novotný, Jiří; Mikan, Pavel, 1963-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této práce je zhodnotit finanční situaci vinařství Vinselekt Michlovský, a.s. Jedním z nejdůležitějších poznatků, které by měly být v této práci zjištěny, je zhodnocení investice do technologie na výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických vín. Práce je rozdělena do tří částí. V teoretické části jsou definovány metody finanční analýzy, které budou následně v praktické části aplikovány na analyzované vinařství. V závěru jsou shrnuty nejdůležitější poznatky této práce.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses