Finanční analýza Komerční banky - Tunkl, Petr; Radová, Jarmila; Vacek, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem diplomové práce je provedení finanční analýzy subjektu Komerční banka, a.s. za pět hospodářských období počínaje rokem 2009 a konče 2013. Celá práce má dvě hlavní části. První část práce je nazvána "Metodická část" a je v ní představena samotná finanční analýza a dále jsou pak popsány jednotlivé ukazatele a postupy finanční analýzy. Druhá část je "Aplikační část". V této části jsou jednotlivé metody a ukazatele aplikovány na Komerční banku, a.s. Na základě výsledků těchto ukazatelů pak dochází k vyvozování závěrů o finanční situaci společnosti. Dále aplikační část obsahuje průběžné porovnávání výsledků ukazatelů finanční analýzy s konkurenčními bankami. V samotném závěru práce jsou výsledky finanční analýzy shrnuty a nachází se zde vyhodnocení celkové finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses