Humanitární logistika a její outsourcing, logistika Lékařů bez hranic - Abíková, Jana; Mervart, Michal, 1977-; Dvořák, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce přibližuje postavení logistiky v oblasti humanitární pomoci. Teoretická část je věnována definici základních pojmů. Zároveň přibližuje vznik a náplň činnosti humanitární organizace Lékaři bez hranic. Praktická část popisuje logistické zajištění mise v Agoku v Jižním Súdánů při výskytu akutní podvýživy.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses