Využití přístupu Design Thinking na reálném projektu Inovace předmětu Management - Hušek, Radek; Jiřinová, Kateřina; Koliš, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Zaměřením této bakalářské práce je management inovací, zejména metoda Design thinking. Hlavním cílem výzkumu je prostřednictvím přístupu Design thinking definovat klíčové problémy při výuce předmětu Management z pohledu studentů. Obsahem teoretické části je úvod do přístupu Design Thinking a s ním souvisejících používaných metod. Následovat bude stručné shrnutí poznatků o generaci Z a aktuálních trendech ve vzdělávání. V praktické části je představen plán výzkumu, výstupy metod a následně provedená diskuze řešení. Výsledkem této práce jsou konkrétně definované vhledy do chování studenta v klíčových oblastech studia předmětu Management.
Vedoucí práce: Kateřina Jiřinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses