Vzdělávání finančních konzultantů a manažerů ve společnosti STConsult - Sedláček, Ondřej (2015)
Hlavním cílem mé bakalářské práce bude především analýza systému vzdělávání a jeho struktury ve společnosti STConsult. Výstup z této analýzy bude podkladem pro další zkoumání, hodnocení, nalezení silných a slabých stránek, a především pro návrh na jeho zefektivnění. V teoretické části práce se soustředím na důležitost vzdělávání obecně a jeho význam pro fungování a růst podniku. Praktickou část zasvěcuji stručnému představení konkrétního podniku, analýze stávajícího vzdělávacího systému, dále identifikaci nedostatků tohoto systému a v závěru praktické části se věnuji návrhu řešení pro zjištěné nedostatky.