Vzdělávání finančních konzultantů a manažerů ve společnosti STConsult - Sedláček, Ondřej; Šmíd, David; Jankůjová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Hlavním cílem mé bakalářské práce bude především analýza systému vzdělávání a jeho struktury ve společnosti STConsult. Výstup z této analýzy bude podkladem pro další zkoumání, hodnocení, nalezení silných a slabých stránek, a především pro návrh na jeho zefektivnění. V teoretické části práce se soustředím na důležitost vzdělávání obecně a jeho význam pro fungování a růst podniku. Praktickou část zasvěcuji stručnému představení konkrétního podniku, analýze stávajícího vzdělávacího systému, dále identifikaci nedostatků tohoto systému a v závěru praktické části se věnuji návrhu řešení pro zjištěné nedostatky.
Vedoucí práce: David Šmíd
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses