Formy spolupráce obcí - Straka, Filip; Matula, Miloš; Louda, Tomáš, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce se z několika úhlů pohledu věnuje formám spolupráce obcí České republiky, ve stávajících podmínkách platného legislativního rámce. Úvodní část se soustředí zejména na formování podmínek pro realizaci vybraných forem spolupráce obcí, podněty a význam těchto kooperací, které jsou zde rovněž obecně rozčleněny. Nejobsáhlejší část je zaměřena na hierarchizaci již vybraných konkrétních forem spolupráce, jejich pozitivní, ale i stinné stránky. Následuje ukázka těchto kooperací ve zvoleném regionu, obohacená o empirický výzkum. Finální pasáž je věnována problémovým oblastem v rámci této problematiky a vizím pro jejich případné řešení.
Vedoucí práce: Miloš Matula
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses