Podpora sportu ve firmách - Černá, Zuzana; Legnerová, Kateřina, 1965-; Quigley, Martin John David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Předmětem práce je zhodnocení současné situace a možných východisek podpory sportu a zdravého životního stylu zaměstnanců ve firmách. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována společenské odpovědnosti firem a jejím trendům, obecným přínosům aktivního životního stylu a důležitosti podpory ze strany zaměstnavatele. Jsou uvedeny teoretické možnosti podpory firemního sportu včetně společností a asociací, které se této problematice věnují. V praktické části jsou popsány jednak konkrétní formy společenské odpovědnosti a podpory zdravého životního stylu zaměstnanců v pěti významných společnostech a dále proveden výzkum mezi zaměstnanci na dané téma. V závěru práce je zhodnocení celkové situace s osobním názorem a návrhem na možná zlepšení.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses