Analýza on shelf availability (OSA) u vybrané společnosti - Petrosyan, Lilit (2015)
Diplomová práce se zabývá výzkumem on shelf availibility na příkladu společnosti Danone a.s., především kvůli negativním dopadům výpadků na regále na prodeje společnosti. Cílem této diplomové práce je nalezení praktických a v budoucnu využitelných řešení, jak lze ukazatel OSA vylepšit ve společnostech. Obsahem teoretické části je úvod do problematiky. Praktická část nejprve představuje společnost Danone a.s., a následně zkoumá ukazatel OSA a všechny procesy ji ovlivňující. Ve výsledku jsou navrženy kroky, jak lze snížit riziko vzniku výpadků.