Analýza on shelf availability (OSA) u vybrané společnosti - Petrosyan, Lilit; Jirsák, Petr; Rathouský, Bedřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá výzkumem on shelf availibility na příkladu společnosti Danone a.s., především kvůli negativním dopadům výpadků na regále na prodeje společnosti. Cílem této diplomové práce je nalezení praktických a v budoucnu využitelných řešení, jak lze ukazatel OSA vylepšit ve společnostech. Obsahem teoretické části je úvod do problematiky. Praktická část nejprve představuje společnost Danone a.s., a následně zkoumá ukazatel OSA a všechny procesy ji ovlivňující. Ve výsledku jsou navrženy kroky, jak lze snížit riziko vzniku výpadků.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses