Personální audit taneční školy B-Original - Šrámek, Adam (2015)
V této bakalářské práci se zabývám personálním auditem kulturně založené organizace, konkrétně taneční školy B-Original. První (teoretická) část obsahuje historii personální činnosti, její základní pojmy a teoretické poznatky a specifikace pro organizaci v kulturním prostředí. Druhá (praktická) část je vedena formou rozhovoru a obsahuje seznámení se zkoumaným subjektem, analýzu stávající situace, SWOT analýzu a následné doporučení, které by taneční škola měla následovat.