Analýza péče o zaměstnance ve společnosti MEIBES s.r.o. - Váchová, Kateřina; Němec, Otakar; Bušina, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou péče o zaměstnance ve společnosti MEIBES s.r.o. Cílem práce je popis, analýza, následné zhodnocení situace a případné navržení opatření pro zlepšení současného systému. Nejprve jsou v teoretické části popsány jednotlivé složky péče o zaměstnance, které jsou nutností k pochopení dané problematiky a v praktické části jsou dané poznatky aplikovány na vybraný podnik. Součástí je SWOT analýza a průzkum, který byl proveden formou dotazníkového šetření. Na závěr jsou na základě zjištěných informací navrhnuty kroky, které by mohly vést ke zlepšení celkového systému a spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses