Problematika zákazů jízd v MKD v ČR a okolních státech - Cejnar, Tomáš; Novák, Radek, 1960-; Chroboček, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá problematikou zákazů jízd. Státy, které analyzuji, jsou Česká republika, Německo, Rakousko a Francie. V teoretické části se zabývám legislativou, která se týká mezinárodní kamionové dopravy. V praktické části se zabývám analýzou zákazů jízd ve vybraných státech. Také se věnuji výjimkám ze zákazů jízd. Poslední část popisuje problémy, které zákazy jízd přinášejí nejen dopravcům.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses