Trestné činy proti závazným pravidlům tržní ekonomiky a oběhu zboží ve styku s cizinou - Douda, Jiří; Moravec, Tomáš, 1983-; Bauer, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá přesnou interpretací daných skutkových podstat vybraných hospodářských trestných činů. V první kapitole nalezneme obecný výklad základních ekonomických pojmů, konkrétně hospodářská kriminalita, daně a účetnictví. Druhá část je věnována skutkovým podstatám hospodářských trestných činů, která navazuje na kapitolu třetí, jež pojednává o trestně právní odpovědnosti. Závěr bakalářské práce se zaměřuje na konkrétní interpretací dvou hospodářských trestných činů včetně srovnání vybraných skutkových podstat.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses