Mezinárodní smlouvy o obchodním zastoupení - Slanař, Jan (2015)
Smyslem práce je popsat možnosti upevnění pozice obchodní společnosti na trhu prostřednictvím smluv o obchodním zastoupení se zaměřením na zjištění právně-ekonomických dopadů na společnost, která uzavřela smlouvu o výhradním zastoupení.