Mezinárodní smlouvy o obchodním zastoupení - Slanař, Jan; Neděla, Radek; Pastorčák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Smyslem práce je popsat možnosti upevnění pozice obchodní společnosti na trhu prostřednictvím smluv o obchodním zastoupení se zaměřením na zjištění právně-ekonomických dopadů na společnost, která uzavřela smlouvu o výhradním zastoupení.
Vedoucí práce: Radek Neděla
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses