Češi očima zahraničních studentů - Szvitková, Klára (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá kulturou a kulturními rozdíly. Cílem práce je představení pohledu zahraničních studentů na českou kulturu před a po absolvování stáže v rámci organizace AIESEC. Výzkum je proveden pomocí kvalitativních rozhovorů a dotazníků, na jejichž základě jsou představeny české kulturní stereotypy, které panují v zahraničí, a změna pohledu stážistů po absolvování stáže. Dále jsou zjištěny vlastnosti, které dle stážistů nejvíce vystihují "typického Čecha".