Češi očima zahraničních studentů - Szvitková, Klára; Lorencová, Hana; Chodura, Přemysl; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá kulturou a kulturními rozdíly. Cílem práce je představení pohledu zahraničních studentů na českou kulturu před a po absolvování stáže v rámci organizace AIESEC. Výzkum je proveden pomocí kvalitativních rozhovorů a dotazníků, na jejichž základě jsou představeny české kulturní stereotypy, které panují v zahraničí, a změna pohledu stážistů po absolvování stáže. Dále jsou zjištěny vlastnosti, které dle stážistů nejvíce vystihují "typického Čecha".
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses