Zdravotníctvo ČR a SR - komparácia vybraných parametrov v rokoch 2004-2012 - Hutňan, Tomáš; Maaytová, Alena; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práca sa zaoberá zdravotníctvom Slovenskej a Českej republiky, všeobecnému popisu systému fungovania zdravotníctva a popisu systému financovania zdravotníctva. Prvá časť práce sa zaoberá základnými informáciami o týchto dvoch krajinách. Druhá časť práce sa zaoberá zdravotníctvom, systémom financovania a charakteristikou zdravotníckych systémov využívaných v Českej a Slovenskej republike. Tretia časť sa venuje analýze súkromných a verejných výdajov na zdravotníctvo v Českej a Slovenskej republike. Štvrtá časť je zamerená na komparáciu výdajov na lieky.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses